Hoe beoordelen klanten?

Heel belangrijk is hoe klanten de lessen en begeleiding bij De Specialist ervaren. Lees hier hun ervaringen..

Lees ook de reviews op onze Facebookpagina  

Reviews

23 berichten op 5 pagina's
Lonneke Boven
25-03-24 11:45:24
Acht jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald maar na een vervelende ervaring achter het stuur en het feit dat ik nog een beginnende bestuurder was ben ik het autorijden jarenlang gaan vermijden. Afgelopen zomer toch de stap genomen om er wat aan te gaan doen. Ik kwam naar een rondje google uit bij een rijschool die rijangst lessen gaf maar in praktijk viel dat behoorlijk tegen. De zoektocht ging verder en via nog een rondje google kwam ik uit bij Hanneke. Tijdens de eerste les wist ik al dat ik op de goede plek zat. De persoonlijke aandacht, de langere afstanden rijden en Harrie op de achterbank gaven mij een vertrouwd gevoel. Daarnaast wist Hanneke in de eerste les mijn pijnpunten in het verkeer bloot te leggen wat maakte dat ik daar concreet mee aan de slag kon. In plaats van dat er bij de andere rijschool werd verteld dat ik "gewoon" maar kilometers moest gaan maken. Na een paar lessen zat ik weer ontspannen in de auto en is de drempel om alleen auto te rijden vele malen lager. Hanneke heel erg bedankt voor de informatieve en gezellige lessen! Ik kan het iedereen aanraden!
Katja van der Does
01-03-24 21:47:47
Lieve Hanneke,
Bedankt voor alles! Zonder jou was het nooit gelukt!
Bedankt voor je positieve energie, je super goede rijlessen, je geduld en persoonlijke aanpak per leerling (je denkt echt mee).
En niet te vergeten.... de natuurlessen over dieren en het prachtige Nederlandse landschap!
Ik heb dankzij jou niet alleen mijn rijbewijs gehaald, maar ook goede herinneringen aan het eieren halen bij de boer en het spotten van vogels, omdat je ook door smalle wegen reed waar ik goed moest leren vooruitkijken.
En zeker ook alle leuke gesprekken.
Liefs, Katja
Marloes .
24-01-24 15:34:31
Voor mij was het halen van mijn rijbewijs alles behalve vanzelfsprekend. Leren rijden is namelijk meer dan alleen een auto besturen. Het is ook geloven in jezelf, dat het veilig is en dat je het kan. Hanneke is niet alleen een hele goede instructrice, die verkeerssituaties zo uitlegt dat je het begrijpt en onthoudt. Maar ze weet ook wat te doen als de onzekerheid erin sluipt. Of als er angst is. Geen harde oordelen maar rust en herhaling. Zo is het me samen met Hanneke gelukt mijn rijangst te overwinnen. Dank je wel Hanneke, wat een geluk dat ik jou heb gevonden
Loes van Hout
21-12-23 22:30:45
Na jaren rijangst zit ik weer achter het stuur. Dit dankzij de fijne lessen van Hanneke. Zij blijft rustig, aardig en dringt je niks op.
Hanneke, dank je wel en knuffels voor Harrie.
Marit Bon
25-11-23 17:05:13
Na 3x gezakt te zijn, doordat een rijlesschool mij op gaf voor het examen terwijl ik er nog lang niet klaar voor was. Het examen werd aangevraagd, want het aantal lessen van het pakket waren op. 3 onnodige faalervaringen, maakte dat rijles nemen een hoge drempel voor me was. Tót ik Hanneke vond en ze gelijk al zei: "ik doe niet aan pakketten, ik vraag het examen pas aan als je goed op niveau zit.", dat gaf mij toch opnieuw weer een beetje vertrouwen dat het misschien toch ooit goed zou komen met mij en mijn rijbewijs. Dat beetje vertrouwen groeide gestaag door Hanneke. Na 3 of 4 lessen besefte ik dat zij bezig was mij mezelf een ander verhaal te leren vertellen over mijn rijvaardigheid. Haar toon, haar mensenkennis, haar sensitiviteit en haar didactisch vermogen hebben hier zeker aan bijgedragen. Hanneke beseft als geen ander dat taal werkelijkheid creeërt, ze leest je, voelt je aan en kiest dan de juiste woorden om je in je kracht te zetten. Ze haalde me in eerste instantie UIT het voor de hand liggende examengebied en liet me rustig over landweggetjes rijden en later groeide mijn vertrouwen in het rijden op de snelweg doordat ze me niet even 1x op de snelweg liet invoegen en er gelijk weer af. Nee hoor, we reden de hele A10 rond, invoegen, uitvoegen etc tot ik het begon te voelen en kon vertrouwen op mijn eigen inzicht. Ze is zeer geduldig en kundig! Een echte specialist. Naast haar expertise mbt veilig rijgedrag aanleren is ze daarnaast ook een persoon die je gelijk laat voelen dat je je zelf kan zijn bij haar in de auto doordat zij zo ongelofelijk zichzelf is. Hoe gek je verhalen, Hanneke met haar levenservaring, kijkt nergens raar van op. Ik meen het oprecht dat ik haar ga missen! En ik weet zeker dat jij, mocht je voor Hanneke kiezen, dat op een gegeven moment ook zal doen.

Dank je wel Hanneke, je hebt een plekje in mijn hart en wat zal ik nog vaak aan je denken als ik mijn vrijheid tegemoet rijd. <3
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info