Hoe beoordelen klanten?

Heel belangrijk is hoe klanten de lessen en begeleiding bij De Specialist ervaren. Lees hier hun ervaringen..

Lees ook de reviews op onze Facebookpagina  

Reviews

26 berichten op 3 pagina's
Danique R
16-07-24 16:07:16
Ik ben heel blij dat ik Hanneke heb gevonden. 6 jaar had ik al niet meer achter het stuur gezeten en de keren daarvoor waren op één hand te tellen. Ik wilde graag de vrijheid weer terug maar durfde echt niet meer. Ik vond het fijn weer even alles te herhalen: door de stad, smalle wegen, de snelweg en parkeren. Hanneke heeft ervoor gezorgd dat ik weer wat vertrouwen heb. Kort daarna heb ik een auto gekocht en ik rijd inmiddels wekelijks. De spanning is er nog steeds maar ik voel me veel zekerder! Ik voelde mij prettig bij Hanneke in de auto en kreeg op een fijne manier feedback.
Anna Renske .
16-06-24 10:49:46
Hanneke heeft mij heel goed geholpen om mijn angst onder controle te krijgen. Eigenlijk vooral door te observeren en goed te kijken waar de angst en wanneer de stress opkomt. Toen we dat eenmaal doorhadden kon ik daarmee aan de slag. Met veel tips en oefeningen gaat het nu zoveel beter! Al na 3 lessen durf ik de auto weer te pakken. Als je angst hebt ga zeker naar Hanneke! Ze is geduldig en heeft veel mensenkennis en ervaring, doen!
Karin Van der Schaaf
20-04-24 00:59:13
Na 5 jaar niet gereden te hebben kreeg ik een auto. En toen was ik super gestresst. Bang voor tunnes, bang voor veel rijstroken, bang voor bijna alles in de auto. Maar na 4 rijlessen bij Hanneke rij ik weer vrolijk rond.
Hanneke is een prettig mens. Leuk om bij inde auto te zitten. Ze legt alles duidelijk uit en geeft goede tips. Absoluut een aanrader!
Lonneke Boven
25-03-24 11:45:24
Acht jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald maar na een vervelende ervaring achter het stuur en het feit dat ik nog een beginnende bestuurder was ben ik het autorijden jarenlang gaan vermijden. Afgelopen zomer toch de stap genomen om er wat aan te gaan doen. Ik kwam naar een rondje google uit bij een rijschool die rijangst lessen gaf maar in praktijk viel dat behoorlijk tegen. De zoektocht ging verder en via nog een rondje google kwam ik uit bij Hanneke. Tijdens de eerste les wist ik al dat ik op de goede plek zat. De persoonlijke aandacht, de langere afstanden rijden en Harrie op de achterbank gaven mij een vertrouwd gevoel. Daarnaast wist Hanneke in de eerste les mijn pijnpunten in het verkeer bloot te leggen wat maakte dat ik daar concreet mee aan de slag kon. In plaats van dat er bij de andere rijschool werd verteld dat ik "gewoon" maar kilometers moest gaan maken. Na een paar lessen zat ik weer ontspannen in de auto en is de drempel om alleen auto te rijden vele malen lager. Hanneke heel erg bedankt voor de informatieve en gezellige lessen! Ik kan het iedereen aanraden!
Katja van der Does
01-03-24 21:47:47
Lieve Hanneke,
Bedankt voor alles! Zonder jou was het nooit gelukt!
Bedankt voor je positieve energie, je super goede rijlessen, je geduld en persoonlijke aanpak per leerling (je denkt echt mee).
En niet te vergeten.... de natuurlessen over dieren en het prachtige Nederlandse landschap!
Ik heb dankzij jou niet alleen mijn rijbewijs gehaald, maar ook goede herinneringen aan het eieren halen bij de boer en het spotten van vogels, omdat je ook door smalle wegen reed waar ik goed moest leren vooruitkijken.
En zeker ook alle leuke gesprekken.
Liefs, Katja
Marloes .
24-01-24 15:34:31
Voor mij was het halen van mijn rijbewijs alles behalve vanzelfsprekend. Leren rijden is namelijk meer dan alleen een auto besturen. Het is ook geloven in jezelf, dat het veilig is en dat je het kan. Hanneke is niet alleen een hele goede instructrice, die verkeerssituaties zo uitlegt dat je het begrijpt en onthoudt. Maar ze weet ook wat te doen als de onzekerheid erin sluipt. Of als er angst is. Geen harde oordelen maar rust en herhaling. Zo is het me samen met Hanneke gelukt mijn rijangst te overwinnen. Dank je wel Hanneke, wat een geluk dat ik jou heb gevonden
Loes van Hout
21-12-23 22:30:45
Na jaren rijangst zit ik weer achter het stuur. Dit dankzij de fijne lessen van Hanneke. Zij blijft rustig, aardig en dringt je niks op.
Hanneke, dank je wel en knuffels voor Harrie.
Marit Bon
25-11-23 17:05:13
Na 3x gezakt te zijn, doordat een rijlesschool mij op gaf voor het examen terwijl ik er nog lang niet klaar voor was. Het examen werd aangevraagd, want het aantal lessen van het pakket waren op. 3 onnodige faalervaringen, maakte dat rijles nemen een hoge drempel voor me was. Tót ik Hanneke vond en ze gelijk al zei: "ik doe niet aan pakketten, ik vraag het examen pas aan als je goed op niveau zit.", dat gaf mij toch opnieuw weer een beetje vertrouwen dat het misschien toch ooit goed zou komen met mij en mijn rijbewijs. Dat beetje vertrouwen groeide gestaag door Hanneke. Na 3 of 4 lessen besefte ik dat zij bezig was mij mezelf een ander verhaal te leren vertellen over mijn rijvaardigheid. Haar toon, haar mensenkennis, haar sensitiviteit en haar didactisch vermogen hebben hier zeker aan bijgedragen. Hanneke beseft als geen ander dat taal werkelijkheid creeërt, ze leest je, voelt je aan en kiest dan de juiste woorden om je in je kracht te zetten. Ze haalde me in eerste instantie UIT het voor de hand liggende examengebied en liet me rustig over landweggetjes rijden en later groeide mijn vertrouwen in het rijden op de snelweg doordat ze me niet even 1x op de snelweg liet invoegen en er gelijk weer af. Nee hoor, we reden de hele A10 rond, invoegen, uitvoegen etc tot ik het begon te voelen en kon vertrouwen op mijn eigen inzicht. Ze is zeer geduldig en kundig! Een echte specialist. Naast haar expertise mbt veilig rijgedrag aanleren is ze daarnaast ook een persoon die je gelijk laat voelen dat je je zelf kan zijn bij haar in de auto doordat zij zo ongelofelijk zichzelf is. Hoe gek je verhalen, Hanneke met haar levenservaring, kijkt nergens raar van op. Ik meen het oprecht dat ik haar ga missen! En ik weet zeker dat jij, mocht je voor Hanneke kiezen, dat op een gegeven moment ook zal doen.

Dank je wel Hanneke, je hebt een plekje in mijn hart en wat zal ik nog vaak aan je denken als ik mijn vrijheid tegemoet rijd. <3
Hanneke Krijnen
25-11-23 11:11:34
Voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen raad ik Hanneke aan. Ze is zeer kundig en maakt van de rijlessen een feestje door haar warme persoonlijkheid en gezellige praatjes. Ze is gespecialiseerd in omgaan met rijangst/­faalangst/­examenvrees en heeft mij er echt doorheen gesleept, omdat ze fantastisch om wist te gaan met mijn perfectionisme en mede daardoor helaas ook faalangst op de weg. Ze kijkt echt naar wie er naast haar zit en past haar lessen daarop aan; daar heeft ze ook voelsprieten voor. Mocht je nog twijfelen; niet doen; vraag een proefles aan. @Hanneke: hoewel ik natuurlijk heel blij ben met het slagen, ga ik de rijlessen met jou ook echt ontzettend missen <3
Nabila Azz
25-06-23 09:58:15
Wat een onwijs lieve vrouw is Hanneke. Ik heb in 2008 mijn rijbewijs gehaald en na een klein incident kon ik niet meer ontspannen achter het stuur zitten, waardoor ik het rijden helemaal had opgegeven. Ik heb na een aantal keer met Hanneke in de auto te hebben gezeten zelf de auto gepakt. Voor het eerst sinds jaren zit ik weer achter het stuur zonder hartkloppingen en zweethanden. Hartelijk dank Hanneke. Het was fijn om les van je te krijgen. Mocht ik ergens tegenaan lopen weet ik waar ik kan aankloppen :)
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info