Hoe beoordelen klanten?

Heel belangrijk is hoe klanten de lessen en begeleiding bij De Specialist ervaren. Lees hier hun ervaringen..

Lees ook de reviews op onze Facebookpagina  

Reviews

24 berichten op 2 pagina's
Karin Van der Schaaf
20-04-24 00:59:13
Na 5 jaar niet gereden te hebben kreeg ik een auto. En toen was ik super gestresst. Bang voor tunnes, bang voor veel rijstroken, bang voor bijna alles in de auto. Maar na 4 rijlessen bij Hanneke rij ik weer vrolijk rond.
Hanneke is een prettig mens. Leuk om bij inde auto te zitten. Ze legt alles duidelijk uit en geeft goede tips. Absoluut een aanrader!
Lonneke Boven
25-03-24 11:45:24
Acht jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald maar na een vervelende ervaring achter het stuur en het feit dat ik nog een beginnende bestuurder was ben ik het autorijden jarenlang gaan vermijden. Afgelopen zomer toch de stap genomen om er wat aan te gaan doen. Ik kwam naar een rondje google uit bij een rijschool die rijangst lessen gaf maar in praktijk viel dat behoorlijk tegen. De zoektocht ging verder en via nog een rondje google kwam ik uit bij Hanneke. Tijdens de eerste les wist ik al dat ik op de goede plek zat. De persoonlijke aandacht, de langere afstanden rijden en Harrie op de achterbank gaven mij een vertrouwd gevoel. Daarnaast wist Hanneke in de eerste les mijn pijnpunten in het verkeer bloot te leggen wat maakte dat ik daar concreet mee aan de slag kon. In plaats van dat er bij de andere rijschool werd verteld dat ik "gewoon" maar kilometers moest gaan maken. Na een paar lessen zat ik weer ontspannen in de auto en is de drempel om alleen auto te rijden vele malen lager. Hanneke heel erg bedankt voor de informatieve en gezellige lessen! Ik kan het iedereen aanraden!
Katja van der Does
01-03-24 21:47:47
Lieve Hanneke,
Bedankt voor alles! Zonder jou was het nooit gelukt!
Bedankt voor je positieve energie, je super goede rijlessen, je geduld en persoonlijke aanpak per leerling (je denkt echt mee).
En niet te vergeten.... de natuurlessen over dieren en het prachtige Nederlandse landschap!
Ik heb dankzij jou niet alleen mijn rijbewijs gehaald, maar ook goede herinneringen aan het eieren halen bij de boer en het spotten van vogels, omdat je ook door smalle wegen reed waar ik goed moest leren vooruitkijken.
En zeker ook alle leuke gesprekken.
Liefs, Katja
Marloes .
24-01-24 15:34:31
Voor mij was het halen van mijn rijbewijs alles behalve vanzelfsprekend. Leren rijden is namelijk meer dan alleen een auto besturen. Het is ook geloven in jezelf, dat het veilig is en dat je het kan. Hanneke is niet alleen een hele goede instructrice, die verkeerssituaties zo uitlegt dat je het begrijpt en onthoudt. Maar ze weet ook wat te doen als de onzekerheid erin sluipt. Of als er angst is. Geen harde oordelen maar rust en herhaling. Zo is het me samen met Hanneke gelukt mijn rijangst te overwinnen. Dank je wel Hanneke, wat een geluk dat ik jou heb gevonden
Loes van Hout
21-12-23 22:30:45
Na jaren rijangst zit ik weer achter het stuur. Dit dankzij de fijne lessen van Hanneke. Zij blijft rustig, aardig en dringt je niks op.
Hanneke, dank je wel en knuffels voor Harrie.
Marit Bon
25-11-23 17:05:13
Na 3x gezakt te zijn, doordat een rijlesschool mij op gaf voor het examen terwijl ik er nog lang niet klaar voor was. Het examen werd aangevraagd, want het aantal lessen van het pakket waren op. 3 onnodige faalervaringen, maakte dat rijles nemen een hoge drempel voor me was. Tót ik Hanneke vond en ze gelijk al zei: "ik doe niet aan pakketten, ik vraag het examen pas aan als je goed op niveau zit.", dat gaf mij toch opnieuw weer een beetje vertrouwen dat het misschien toch ooit goed zou komen met mij en mijn rijbewijs. Dat beetje vertrouwen groeide gestaag door Hanneke. Na 3 of 4 lessen besefte ik dat zij bezig was mij mezelf een ander verhaal te leren vertellen over mijn rijvaardigheid. Haar toon, haar mensenkennis, haar sensitiviteit en haar didactisch vermogen hebben hier zeker aan bijgedragen. Hanneke beseft als geen ander dat taal werkelijkheid creeërt, ze leest je, voelt je aan en kiest dan de juiste woorden om je in je kracht te zetten. Ze haalde me in eerste instantie UIT het voor de hand liggende examengebied en liet me rustig over landweggetjes rijden en later groeide mijn vertrouwen in het rijden op de snelweg doordat ze me niet even 1x op de snelweg liet invoegen en er gelijk weer af. Nee hoor, we reden de hele A10 rond, invoegen, uitvoegen etc tot ik het begon te voelen en kon vertrouwen op mijn eigen inzicht. Ze is zeer geduldig en kundig! Een echte specialist. Naast haar expertise mbt veilig rijgedrag aanleren is ze daarnaast ook een persoon die je gelijk laat voelen dat je je zelf kan zijn bij haar in de auto doordat zij zo ongelofelijk zichzelf is. Hoe gek je verhalen, Hanneke met haar levenservaring, kijkt nergens raar van op. Ik meen het oprecht dat ik haar ga missen! En ik weet zeker dat jij, mocht je voor Hanneke kiezen, dat op een gegeven moment ook zal doen.

Dank je wel Hanneke, je hebt een plekje in mijn hart en wat zal ik nog vaak aan je denken als ik mijn vrijheid tegemoet rijd. <3
Hanneke Krijnen
25-11-23 11:11:34
Voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen raad ik Hanneke aan. Ze is zeer kundig en maakt van de rijlessen een feestje door haar warme persoonlijkheid en gezellige praatjes. Ze is gespecialiseerd in omgaan met rijangst/­faalangst/­examenvrees en heeft mij er echt doorheen gesleept, omdat ze fantastisch om wist te gaan met mijn perfectionisme en mede daardoor helaas ook faalangst op de weg. Ze kijkt echt naar wie er naast haar zit en past haar lessen daarop aan; daar heeft ze ook voelsprieten voor. Mocht je nog twijfelen; niet doen; vraag een proefles aan. @Hanneke: hoewel ik natuurlijk heel blij ben met het slagen, ga ik de rijlessen met jou ook echt ontzettend missen <3
Nabila Azz
25-06-23 09:58:15
Wat een onwijs lieve vrouw is Hanneke. Ik heb in 2008 mijn rijbewijs gehaald en na een klein incident kon ik niet meer ontspannen achter het stuur zitten, waardoor ik het rijden helemaal had opgegeven. Ik heb na een aantal keer met Hanneke in de auto te hebben gezeten zelf de auto gepakt. Voor het eerst sinds jaren zit ik weer achter het stuur zonder hartkloppingen en zweethanden. Hartelijk dank Hanneke. Het was fijn om les van je te krijgen. Mocht ik ergens tegenaan lopen weet ik waar ik kan aankloppen :)
Maartje Piet
19-05-23 13:46:04
Met kleine kinderen vond ik het spannend om te rijden en ben toen lang niet in de auto gestapt. Door de opbouwende feedback van Hanneke was ik na een les alweer klaar om zelfstandig verder te gaan. Veel dank!
Maaike Schelling
16-05-23 08:16:35
Wat een fijne vrouw is Hanneke. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt en geeft je de instructies die bij jou aansluiten. Daarnaast stelt ze je erg op je gemak wat mij heeft geholpen om met meer vertrouwen te rijden! Aanrader.
Ava van Hout
03-03-23 23:00:28
Heb bij heel veel verschillende rijscholen les gehad. Viavia bij Hanneke terecht gekomen.
Wat een verschil in kwaliteit zeg!!! Het is een top vrouw! Professioneel, super aardig en je voelt je meteen op je gemak bij haar.
Ik had enorm veel last van faal angst maar dankzij Hanneke is het mij gelukt om in één keer te slagen!! Ze heeft mij er super goed doorheen geholpen🚗
Dankjewel Hanneke voor al je goede zorgen en gezellige gesprekken!
F El
25-09-22 07:49:44
Ik heb jaren niet meer op de snelweg gereden vanwege mijn angst. Ik voelde mij heel zelfverzekerd en heel rustig naast Hanneke. Hanneke heeft iets rustigs over haar heen. Ik werd helemaal zen van haar. Lieve vrouw die alles heel goed uitlegt!
Karen Mee
13-09-22 16:02:33
Met knikkende knieën kroop ik voor het eerst in jaaaaren weer achter het stuur, Hanneke naast me. Haar houding was gelijk heel geruststellend. Ik kreeg de regie over wat we gingen doen maar elke keer kreeg ze me zo ver net een stapje verder te gaan dan ik zelf dacht te durven. Waardoor ik erachter kwam dat ik het allemaal eigenlijk best wel kon en durfde. Steeds vaker kon ik het ook met een gezellig praatje erbij, en daarvoor zit je bij Hanneke ook op de goede plek 🙂
In veel minder lessen dan ik had verwacht had ik de auto en mezelf onder controle. Mijn hobby zal het waarschijnlijk nooit worden maar dat hoeft ook niet 🙂 De vrijheid die dit geeft is heerlijk!
Emma Beugelink
07-08-22 19:07:50
Op de Facebook pagina Amsterdam Durft te Vragen wordt dikwijls gevraagd naar een goede rij-instructeur door mensen met rijangst. Hanneke werd meerdere malen genoemd en op haar website trof ik alleen maar goede reviews. Alles daarvan klopt. Ze is punctueel, reageert snel, ze is onwijs aardig, maar het allerbelangrijkste is dat ze weet hoe ze jou op een goede manier van je rijangst af kan helpen door vnl rust in te brengen. In een paar lessen was ik van mijn angsten af. Ik kan haar dan ook écht aan iedereen aanraden.
Dylan Sauer
31-05-22 20:14:22
Echt een aanrader deze rijschool, er word veel aandacht aan je besteed en je krijgt goed en fijn les. Altijd naar mijn zin gehad en ook nog eens in 1x geslaagd. Heel erg bedankt voor de leuke tijd tijdens de rijlessen en heel erg bedankt voor de wijze lessen achter het stuur.
Lucia Boukes
07-05-22 21:07:33
Hanneke zorgt ervoor dat je je super fijn en veilig voelt achter het stuur. Buiten het feit dat ze heel gezellig is, leer je goed zelfstandig te rijden. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd waardoor zelfs een heftige perfectionist voorbereid en met een goed gevoel af kan rijden. De sfeer tijdens de rijlessen is heel ontspannen waardoor spannende situaties overzichtelijk benaderd kunnen worden. Ik ben super dankbaar voor de rijlessen!😊
Corinne Mireille
25-03-22 15:24:32
Hanneke is een fantastisch goede lerares, legt alles helder en rustig uit, is gestructureerd en invoelend, geeft je inzicht in verkeerssituaties en zelfvertrouwen achter het stuur. En dan heeft ze ook nog eens gevoel voor humor. Bovendien is ze ook nog eens betrouwbaar en stipt, ze reageert altijd direct op je berichtjes, kortom, echt een enorme aanrader om lessen bij haar te gaan volgen!
Kimberley Monquil
18-11-21 15:21:13
Geweldig lieve dame! Enorm veel geduld en super uitleg wat er voor zorgt dat je zelfverzekerd achter het stuur stapt! Vandaag mag ik met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald dankzij deze dame! Goede kwaliteit voor een prima prijs! Zorgt dat je goed op niveau bent voor je je examen gaat doen!!!!!!
Ik zeg met recht DE SPECIALIST!
Marcelle Spangberg
30-09-21 15:19:05
Ik heb het geluk gehad dat een vriendin bij Hanneke rijles had en haar aanraadde, anders weet ik niet of het ooit gelukt was. Ik ben eind vijftig, wat onzeker en chaotisch ingesteld en Hanneke heeft mij met groot geduld en kennis leren rijden. Het was nog gezellig ook.🙂 Een paar keer had ik het helemaal met mezelf gehad maar heb door Hanneke's rust en vertrouwen dat het ging lukken door kunnen zetten. En jawel, het is gelukt. Grote dank, Hanneke!
Djuna de Vries
30-09-21 15:01:25
Gisteren ben ik geslaagd voor mijn rijexamen! Ik heb van begin tot einde bij Hanneke gereden. Hanneke kan ontzettend goed les geven en is een erg leuke en lieve vrouw. Zelf heb ik geen ervaring met andere rijscholen en instructeurs maar als ik verhalen van vrienden en familie moet geloven heb je aan rijschool de specialist een hele goeie!!! Hanneke heeft buiten goede uitlegvaardigheden ook mensenkennis. Hierdoor kan ze goed mensen helpen bij problemen waar ze tegen aanlopen en kan ik mij goed voorstellen dat ze erg goed mensen kan helpen met hun rijangst. Verder vind ik het erg fijn dat afspraken over de rijles erg soepel verliepen: Hanneke is flexibel en denkt echt met je mee. Ik zou rijschool de specialist echt aan iedereen aanraden!!👌 👍
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info