Hoe beoordelen klanten?

Heel belangrijk is hoe klanten de lessen en begeleiding bij De Specialist ervaren. Lees hier hun ervaringen..

Lees ook de reviews op onze Facebookpagina  

Reviews

10 berichten op 2 pagina's
Dylan Sauer
31-05-22 20:14:22
Echt een aanrader deze rijschool, er word veel aandacht aan je besteed en je krijgt goed en fijn les. Altijd naar mijn zin gehad en ook nog eens in 1x geslaagd. Heel erg bedankt voor de leuke tijd tijdens de rijlessen en heel erg bedankt voor de wijze lessen achter het stuur.
Lucia Boukes
07-05-22 21:07:33
Hanneke zorgt ervoor dat je je super fijn en veilig voelt achter het stuur. Buiten het feit dat ze heel gezellig is, leer je goed zelfstandig te rijden. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd waardoor zelfs een heftige perfectionist voorbereid en met een goed gevoel af kan rijden. De sfeer tijdens de rijlessen is heel ontspannen waardoor spannende situaties overzichtelijk benaderd kunnen worden. Ik ben super dankbaar voor de rijlessen!😊
Corinne Mireille
25-03-22 15:24:32
Hanneke is een fantastisch goede lerares, legt alles helder en rustig uit, is gestructureerd en invoelend, geeft je inzicht in verkeerssituaties en zelfvertrouwen achter het stuur. En dan heeft ze ook nog eens gevoel voor humor. Bovendien is ze ook nog eens betrouwbaar en stipt, ze reageert altijd direct op je berichtjes, kortom, echt een enorme aanrader om lessen bij haar te gaan volgen!
Kimberley Monquil
18-11-21 15:21:13
Geweldig lieve dame! Enorm veel geduld en super uitleg wat er voor zorgt dat je zelfverzekerd achter het stuur stapt! Vandaag mag ik met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald dankzij deze dame! Goede kwaliteit voor een prima prijs! Zorgt dat je goed op niveau bent voor je je examen gaat doen!!!!!!
Ik zeg met recht DE SPECIALIST!
Marcelle Spangberg
30-09-21 15:19:05
Ik heb het geluk gehad dat een vriendin bij Hanneke rijles had en haar aanraadde, anders weet ik niet of het ooit gelukt was. Ik ben eind vijftig, wat onzeker en chaotisch ingesteld en Hanneke heeft mij met groot geduld en kennis leren rijden. Het was nog gezellig ook.🙂 Een paar keer had ik het helemaal met mezelf gehad maar heb door Hanneke's rust en vertrouwen dat het ging lukken door kunnen zetten. En jawel, het is gelukt. Grote dank, Hanneke!
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen
Map
Info