Hoe beoordelen klanten?

Heel belangrijk is hoe klanten de lessen en begeleiding bij De Specialist ervaren. Lees hier hun ervaringen..

Lees ook de reviews op onze Facebookpagina  

Reviews

26 berichten op 6 pagina's
Danique R
16-07-24 16:07:16
Ik ben heel blij dat ik Hanneke heb gevonden. 6 jaar had ik al niet meer achter het stuur gezeten en de keren daarvoor waren op één hand te tellen. Ik wilde graag de vrijheid weer terug maar durfde echt niet meer. Ik vond het fijn weer even alles te herhalen: door de stad, smalle wegen, de snelweg en parkeren. Hanneke heeft ervoor gezorgd dat ik weer wat vertrouwen heb. Kort daarna heb ik een auto gekocht en ik rijd inmiddels wekelijks. De spanning is er nog steeds maar ik voel me veel zekerder! Ik voelde mij prettig bij Hanneke in de auto en kreeg op een fijne manier feedback.
Anna Renske .
16-06-24 10:49:46
Hanneke heeft mij heel goed geholpen om mijn angst onder controle te krijgen. Eigenlijk vooral door te observeren en goed te kijken waar de angst en wanneer de stress opkomt. Toen we dat eenmaal doorhadden kon ik daarmee aan de slag. Met veel tips en oefeningen gaat het nu zoveel beter! Al na 3 lessen durf ik de auto weer te pakken. Als je angst hebt ga zeker naar Hanneke! Ze is geduldig en heeft veel mensenkennis en ervaring, doen!
Karin Van der Schaaf
20-04-24 00:59:13
Na 5 jaar niet gereden te hebben kreeg ik een auto. En toen was ik super gestresst. Bang voor tunnes, bang voor veel rijstroken, bang voor bijna alles in de auto. Maar na 4 rijlessen bij Hanneke rij ik weer vrolijk rond.
Hanneke is een prettig mens. Leuk om bij inde auto te zitten. Ze legt alles duidelijk uit en geeft goede tips. Absoluut een aanrader!
Lonneke Boven
25-03-24 11:45:24
Acht jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald maar na een vervelende ervaring achter het stuur en het feit dat ik nog een beginnende bestuurder was ben ik het autorijden jarenlang gaan vermijden. Afgelopen zomer toch de stap genomen om er wat aan te gaan doen. Ik kwam naar een rondje google uit bij een rijschool die rijangst lessen gaf maar in praktijk viel dat behoorlijk tegen. De zoektocht ging verder en via nog een rondje google kwam ik uit bij Hanneke. Tijdens de eerste les wist ik al dat ik op de goede plek zat. De persoonlijke aandacht, de langere afstanden rijden en Harrie op de achterbank gaven mij een vertrouwd gevoel. Daarnaast wist Hanneke in de eerste les mijn pijnpunten in het verkeer bloot te leggen wat maakte dat ik daar concreet mee aan de slag kon. In plaats van dat er bij de andere rijschool werd verteld dat ik "gewoon" maar kilometers moest gaan maken. Na een paar lessen zat ik weer ontspannen in de auto en is de drempel om alleen auto te rijden vele malen lager. Hanneke heel erg bedankt voor de informatieve en gezellige lessen! Ik kan het iedereen aanraden!
Katja van der Does
01-03-24 21:47:47
Lieve Hanneke,
Bedankt voor alles! Zonder jou was het nooit gelukt!
Bedankt voor je positieve energie, je super goede rijlessen, je geduld en persoonlijke aanpak per leerling (je denkt echt mee).
En niet te vergeten.... de natuurlessen over dieren en het prachtige Nederlandse landschap!
Ik heb dankzij jou niet alleen mijn rijbewijs gehaald, maar ook goede herinneringen aan het eieren halen bij de boer en het spotten van vogels, omdat je ook door smalle wegen reed waar ik goed moest leren vooruitkijken.
En zeker ook alle leuke gesprekken.
Liefs, Katja
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info