Hoe beoordelen klanten?

Heel belangrijk is hoe klanten de lessen en begeleiding bij De Specialist ervaren. Lees hier hun ervaringen..

Lees ook de reviews op onze Facebookpagina  

Reviews

26 berichten op 2 pagina's
Marcelle Spangberg
30-09-21 15:19:05
Ik heb het geluk gehad dat een vriendin bij Hanneke rijles had en haar aanraadde, anders weet ik niet of het ooit gelukt was. Ik ben eind vijftig, wat onzeker en chaotisch ingesteld en Hanneke heeft mij met groot geduld en kennis leren rijden. Het was nog gezellig ook.🙂 Een paar keer had ik het helemaal met mezelf gehad maar heb door Hanneke's rust en vertrouwen dat het ging lukken door kunnen zetten. En jawel, het is gelukt. Grote dank, Hanneke!
Djuna de Vries
30-09-21 15:01:25
Gisteren ben ik geslaagd voor mijn rijexamen! Ik heb van begin tot einde bij Hanneke gereden. Hanneke kan ontzettend goed les geven en is een erg leuke en lieve vrouw. Zelf heb ik geen ervaring met andere rijscholen en instructeurs maar als ik verhalen van vrienden en familie moet geloven heb je aan rijschool de specialist een hele goeie!!! Hanneke heeft buiten goede uitlegvaardigheden ook mensenkennis. Hierdoor kan ze goed mensen helpen bij problemen waar ze tegen aanlopen en kan ik mij goed voorstellen dat ze erg goed mensen kan helpen met hun rijangst. Verder vind ik het erg fijn dat afspraken over de rijles erg soepel verliepen: Hanneke is flexibel en denkt echt met je mee. Ik zou rijschool de specialist echt aan iedereen aanraden!!👌 👍
Sherilyn Sherilyn Augustuszoon
26-06-21 16:30:53
Na 2 jaar niet gereden te hebben besloot ik om het weer op te pakken. Hanneke heeft mij hiermee heel goed geholpen ik durf namelijk weer de weg op te gaan en de auto te pakken. De rijlessen waren niet alleen heel erg leerzaam maar ook heel erg gezellig.
Nicky van den Bosch
21-06-21 12:01:28
Ik had na het behalen van mijn rijbewijs 15 jaar geleden nooit meer gereden, omdat ik niet durfde. In de jaren een paar keer een poging gedaan door een les te nemen waar ik te horen kreeg dat ik het kon en "gewoon moest gaan rijden". Durfde ik alleen nog steeds niet... En toen kwam ik op de site van Hanneke terecht en die sprak mij zo aan dat ik haar een mail stuurde. Dezelfde week nog zat ik bij haar in de auto en ze gaf me een heel prettig gevoel. Na een paar lessen voelde ik me zelfverzekerd in het verkeer en kreeg ik voor het eerst plezier in rijden! Zij heeft me zo goed geholpen en ben over mijn angst heen. Eindelijk "gewoon" de auto pakken. Bedankt Hanneke!
Francisca van Holthe
21-06-21 10:58:35
De lessen met Hanneke waren echt een feestje. Niet alleen gezellig, maar ook heel leerzaam. Vanaf het eerste moment heeft ze ervoor gezorgd dat ik mijn eigen rijstijl ontwikkelde en daardoor veilig en zelfverzekerd achter het stuur zat. Ik ben net terug van een vakantie in Frankrijk waar ik heerlijk heb rondgereden. Dankjewel Hanneke!
Karuna Balami
21-06-21 10:51:31
A great driving teacher! Calm and gezellig! Definitely recommend her for everyone, whether you have anxiety driving or not. Passed in one go. 👍🏽 Dankje wel Hanneke 🙏🏽, Zal het missen! 😂
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info