Hoe beoordelen klanten?

Heel belangrijk is hoe klanten de lessen en begeleiding bij De Specialist ervaren. Lees hier hun ervaringen..

Lees ook de reviews op onze Facebookpagina  

Reviews

Sherilyn Sherilyn Augustuszoon
26-06-21 16:30:53
Na 2 jaar niet gereden te hebben besloot ik om het weer op te pakken. Hanneke heeft mij hiermee heel goed geholpen ik durf namelijk weer de weg op te gaan en de auto te pakken. De rijlessen waren niet alleen heel erg leerzaam maar ook heel erg gezellig.
Nicky van den Bosch
21-06-21 12:01:28
Ik had na het behalen van mijn rijbewijs 15 jaar geleden nooit meer gereden, omdat ik niet durfde. In de jaren een paar keer een poging gedaan door een les te nemen waar ik te horen kreeg dat ik het kon en "gewoon moest gaan rijden". Durfde ik alleen nog steeds niet... En toen kwam ik op de site van Hanneke terecht en die sprak mij zo aan dat ik haar een mail stuurde. Dezelfde week nog zat ik bij haar in de auto en ze gaf me een heel prettig gevoel. Na een paar lessen voelde ik me zelfverzekerd in het verkeer en kreeg ik voor het eerst plezier in rijden! Zij heeft me zo goed geholpen en ben over mijn angst heen. Eindelijk "gewoon" de auto pakken. Bedankt Hanneke!
Francisca van Holthe
21-06-21 10:58:35
De lessen met Hanneke waren echt een feestje. Niet alleen gezellig, maar ook heel leerzaam. Vanaf het eerste moment heeft ze ervoor gezorgd dat ik mijn eigen rijstijl ontwikkelde en daardoor veilig en zelfverzekerd achter het stuur zat. Ik ben net terug van een vakantie in Frankrijk waar ik heerlijk heb rondgereden. Dankjewel Hanneke!
Karuna Balami
21-06-21 10:51:31
A great driving teacher! Calm and gezellig! Definitely recommend her for everyone, whether you have anxiety driving or not. Passed in one go. 👍🏽 Dankje wel Hanneke 🙏🏽, Zal het missen! 😂
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen
Map
Info