Hoe beoordelen klanten?

Heel belangrijk is hoe klanten de lessen en begeleiding bij De Specialist ervaren. Lees hier hun ervaringen..

Lees ook de reviews op onze Facebookpagina  

Reviews

14 berichten op 3 pagina's
Lucia Boukes
07-05-22 21:07:33
Hanneke zorgt ervoor dat je je super fijn en veilig voelt achter het stuur. Buiten het feit dat ze heel gezellig is, leer je goed zelfstandig te rijden. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd waardoor zelfs een heftige perfectionist voorbereid en met een goed gevoel af kan rijden. De sfeer tijdens de rijlessen is heel ontspannen waardoor spannende situaties overzichtelijk benaderd kunnen worden. Ik ben super dankbaar voor de rijlessen!😊
Corinne Mireille
25-03-22 15:24:32
Hanneke is een fantastisch goede lerares, legt alles helder en rustig uit, is gestructureerd en invoelend, geeft je inzicht in verkeerssituaties en zelfvertrouwen achter het stuur. En dan heeft ze ook nog eens gevoel voor humor. Bovendien is ze ook nog eens betrouwbaar en stipt, ze reageert altijd direct op je berichtjes, kortom, echt een enorme aanrader om lessen bij haar te gaan volgen!
Kimberley Monquil
18-11-21 15:21:13
Geweldig lieve dame! Enorm veel geduld en super uitleg wat er voor zorgt dat je zelfverzekerd achter het stuur stapt! Vandaag mag ik met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald dankzij deze dame! Goede kwaliteit voor een prima prijs! Zorgt dat je goed op niveau bent voor je je examen gaat doen!!!!!!
Ik zeg met recht DE SPECIALIST!
Marcelle Spangberg
30-09-21 15:19:05
Ik heb het geluk gehad dat een vriendin bij Hanneke rijles had en haar aanraadde, anders weet ik niet of het ooit gelukt was. Ik ben eind vijftig, wat onzeker en chaotisch ingesteld en Hanneke heeft mij met groot geduld en kennis leren rijden. Het was nog gezellig ook.🙂 Een paar keer had ik het helemaal met mezelf gehad maar heb door Hanneke's rust en vertrouwen dat het ging lukken door kunnen zetten. En jawel, het is gelukt. Grote dank, Hanneke!
Djuna de Vries
30-09-21 15:01:25
Gisteren ben ik geslaagd voor mijn rijexamen! Ik heb van begin tot einde bij Hanneke gereden. Hanneke kan ontzettend goed les geven en is een erg leuke en lieve vrouw. Zelf heb ik geen ervaring met andere rijscholen en instructeurs maar als ik verhalen van vrienden en familie moet geloven heb je aan rijschool de specialist een hele goeie!!! Hanneke heeft buiten goede uitlegvaardigheden ook mensenkennis. Hierdoor kan ze goed mensen helpen bij problemen waar ze tegen aanlopen en kan ik mij goed voorstellen dat ze erg goed mensen kan helpen met hun rijangst. Verder vind ik het erg fijn dat afspraken over de rijles erg soepel verliepen: Hanneke is flexibel en denkt echt met je mee. Ik zou rijschool de specialist echt aan iedereen aanraden!!👌 👍
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info